Tietosuojalausunto

1. Henkilötietoja kerätään

kun luot tilin ja selaat / suoritat pelitoimintoja sivustolla www.MacauCasino.com, Macaon kasino kerää henkilötietojasi. Näiden tietojen keräämisestä vastaa Curaçaossa rekisteröity yritys Alamaro Enterprises N.V., jonka toimisto sijaitsee Tr. Hugenholtzsetissa z/n UTS-rakennuksessa, DSF Curaçaossa.
”Henkilötiedoilla” tarkoitetaan kaikkia tietoja, jotka yksilöivät yksilön, mukaan lukien nimi, puhelinnumero, syntymäaika, sähköpostiosoite, postiosoite ja kaikki muut tiedot, jotka päätät mainita Macaon kasinolle itsestäsi. Tietojen keruu suoritetaan sekä sähköisen viestinnän tietosuojadirektiivin (EY-direktiivi 2002/58 / EY) että Curaçaoanin henkilötietojen suojalain mukaisesti. Petosten torjumiseksi Macao-kasino säilyttää todennäköisesti myös sivustollaan transaktioihin liittyviä tietoja, mukaan lukien lyhennetyn osan luottokorttinumeroista, joita käytetään kyseisissä transaktioissa sekä luottokortin voimassaoloaika.

2. Tietojen keräämisen tarkoitus

Henkilötietojasi kerätään yhteen tai useampaan seuraavista tarkoituksista:
- Hallitse toimintaa sivustolla
- Yritystilastojen luominen, markkina- ja käyttäytymistutkimuksien toteuttaminen
- Myyntiin liittyvien johtolankojen luominen ja hallinnointi mukaan lukien erityisesti tekniset operaatiot, kuten standardointi, optimointi ja kopioiminen
- Asiakashallintaan liittyvien operaatioiden suorittaminen
- Macaon kasinolta myynninedistämistietojen lähettäminen. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen, milloin tahansa koskien näitä tarjouksia, sen teet napsauttamalla kyseisen sähköpostiviestin alaosassa tätä tarkoitusta varten annettua linkkiä
- Lakisääteisten ja pakollisten sääntelyvelvoitteiden noudattaminen.

3. Tiedonkeruun vastaanottajat.

Kun päätät lähettää henkilökohtaisia tietojasi sivustoon, annat nimenomaisesti suostumuksesi henkilötietojesi keräämiseen ja käyttämiseen näiden pykälien sekä nykyisten lakien mukaisesti.

4. Suostumus

Kun päätät lähettää henkilökohtaisia tietojasi sivustoon, annat nimenomaisesti suostumuksesi henkilötietojesi keräämiseen ja käyttämiseen tämän peruskirjan ja nykyisten lakien mukaisesti.

5. Turvallisuus

Suosittelemme, että noudatat jokaista varotoimenpidettä henkilötietojesi suojaamiseksi ja erityisesti sen estämiseksi, jotteivat ne vääristyisi, vahingoittuisi tai että luvattomilla osapuolilla olisi niihin pääsy.

6. Henkilötietojen valvonta

Jos käyttäjän tunnistettavissa olevat tiedot muuttuvat (kuten postinumero, puhelin, sähköposti tai postiosoite) tai jos käyttäjä päättää lopettaa käyttää palveluitamme, tarjoamme tavan korjata, päivittää tai poistaa käyttäjän antamat tunnistettavat tiedot. Tämä voidaan yleensä tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@MacauCasino.com. Ymmärrä kuitenkin, että joitakin tietoja ei välttämättä poisteta, jos meidän on säilytettävä niitä teknisistä ja / tai oikeudellisista syistä.
/ /